Kazalište

Miro Gavran: Bit će sve u redu – Predstava kakvu još niste vidjeli!

Teatar Gavran ulazi u 21. godinu svojega djelovanja, a ovim putem najavljuje i novu kazališnu sezonu nevjerojatno duhovitom kazališnom predstavom koja će vas nasmijati do suza! Režiju potpisuje naš najuspješniji redatelj monodrama Boris Kovačević, koji se proslavio režijom „Münchhausena“, „Ja, tata“ te „Muškarci su s Marsa, Žene su s Venere“. Kritičar Jasen Boko ovaj je Gavranov tekst nazvao „prvom hrvatskom postmodernom dramom“. Spajajući humor s parodijom erotičnosti koju je afirmirao Boccacciov „Dekameron“ dobivamo lepršavu predstavu atraktivnu svim generacijama.

Pogledajte video

KRATAK SADRŽAJ

Glumac i ravnatelj putujućeg teatra koji se proslavio komedijom „Nesretna udavača“ nađe se u velikim problemima kad ga zbog njegove teške naravi napuste svi suradnici. No on nije očajavao – ponio je glumački teret na svoja leđa, samostalno odglumio sve likove te izveo najavljenu cjelovečernju predstavu u kojoj sve pršti od dinamike i humora.

Nevjerojatno brz broj preobrazbi, lepeza različitih mjesnih govora i urnebesni karakteri u interpretaciji Svena Jakira (kojeg ste imali prilike gledati u komediji „Savršeni partner“). Ova monokomedija šalje i utješnu poruku, toliko potrebnu u ovim vremenima – na kraju će sve biti u redu.

Ako ste zainteresirani za individualni ili skupni dolazak na predstave Teatra Gavran ili anganžman Teatra Gavran za izvedbu neke od svojih predstava za Vaše članove, slobodno me kontaktirajte na info@teatar-gavran.hr ili antonia.furjan@teatar-gavran.hr, ili na broj 099 328 2722.

Puna cijena ulaznice iznosi 10 eura po osobi. Za skupnu prodaju za skupine od 20 ili više osoba cijena ulaznice iznosi 7 eura po osobi. Animator skupne prodaje dobiva dvije ulaznice gratis.

Osim monokomedije „BIT ĆE SVE U REDU“ u nadolazećoj smo sezoni za vas pripremili i političku komediju „GLASNOGOVORNIK“ te komedije „SAVRŠENI PARTNER“, „SVE O MUŠKARCIMA“ i „NA KAVICI U PODNE“. Raspored izvedbi možete pronaći ovdje: https://www.teatar-gavran.hr/raspored-izvedbi/.