NSP

Kolektivni ugovor

Drage članice i članovi NSP-a,

                  Čim je i otpočela nova runda pregovora o pravima u Kolektivnom ugovoru za poslodavca Pliva Hrvatska d.o.o. Novi sindikat Plive, kao reprezentativni sindikat pristupa vrlo otvoreno i pošteno u sindikalnom pregovaranju za bolja materijalna prava, što dokazujemo u ostvarenom.

Novi sindikat Plive, obavještava članstvo kako će ovogodišnja Božićnica, čija je isplata planirana za 20. prosinca, iznositi 3.300 HRK. Navedeni iznos postao je dio Kolektivnog ugovora koji je dogovoren prošli tjedan te je Božićnica uvećana što je bila i intencija NSP-a u ovoj godini. Uz iznos Božićnice, dodatno smo dogovorili, povećanje dodatka za prehranu za te on sada iznosi 500 HRK i bit će vidljiv na plaći za prosinac koja se isplaćuje u siječnju. Svi ostali elementi Kolektivnog ugovora i dalje vrijede.

Novi sindikat Plive brine o svom članstvu te zajedno s predstavnicima drugog Sindikata i poslodavcem analizira uvjete te prati tijek plaća, pa tako krećemo u proces nagrađivanja, plača usmjerena prema pojedincima gdje je to  najpotrebnija.

 

Želimo svima sretan Božić i ugodne blagdane.

Za sve informacije, obavijesti možete dobiti putem Internet stranice NSP-a, te  mailom: novisindikatplive@gmail.com

Hvala na razumijevanju,

Sa poštovanjem.