Kazalište

‘Uvijek će nam ostati ljubav’ ponovno u Lisinskom 23.10.

Dragi naši ljubitelji kazališta i fanovi Rugantina,

naša najnovija predstava ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ napokon se vraća u Zagreb :)! Nakon fenomenalne ljetne turneje (genijalni Jele i Medo, Jelena Miholjević i Dražen Čuček, osvojili su publiku u čak 23 mjesta, pogledajte koliko je bilo dobro 🙂 na Facebook stranici Teatra Rugantino), gostovanja po cijeloj Hrvatskoj, ali i sudjelovanja na Pozorišnom maratonu u Somboru, Festivalu duodrame u Topoli i Festivalu Glumca Konjicu… subota, 23. listopada u 20 sati – ponovno ZG i Mala dvorana Lisinski.

Nemojte puno razmišljati možete li, stignete li, daleko je 23. 10. :)… koliko smo upita dobili kad ćemo ponovno u Zagreb – ulaznica zasigurno neće biti dugo. Vaš dodatni benefit je da ukoliko ste dobili ovaj mail – za vas i vaše kolege vrijedi cijena ulaznica s popustom – 50 kuna (puna cijena na blagajni je 70 kuna). Svakako nam naznačite u mailu ili recite kad nas zovete otkud se javljate kako biste ostvarili popust.

Dodajemo i da su kazališne predstave i dalje mjesta s najmanjim rizikom zaraze. U Maloj dvorani Lisinski sjedi se na razmaku, obavezno je nošenje maski, poduzete su sve mjere zaštite – uz “Uvijek će nam ostati ljubav” ste sigurni. COVID potvrde nisu potrebne! No, s obzirom da uz poštivanje mjera dvorana prima ograničen broj ljudi, požurite sa svojim rezervacijama.

‘Uvijek će nam ostati ljubav’ ❤ beskrajno je duhovita, neodoljivo zabavna, topla, pomalo cinična, satirična ljubavna komedija u nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, prema odličnom tekstu Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima u kojima se svatko od nas može prepoznati, ali i dobro zabaviti – kako na Medin i Jelin, tako i na vlastiti račun :).

Najljepše vas molim da informacije o predstavi proslijedite kolegama, prijateljima i ljubiteljima kazališta, a ulaznice možete rezervirati na mail rugantino@rugantino.hr ili na 01/555-48 48.

Dođite nam i nek nam svima UVIJEK BUDE LJUBAV ❤!