Kazalište

Predstava “Uvijek će nam ostati ljubav” s popustom na ulaznice u prosincu

Dragi naši gledatelji, prijatelji kazališta i Teatra Rugantino,

nakon rasprodanih izvedbi u listopadu i studenom, naša nova hit predstava “UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV” na rasporedu je i u prosincu: petak 11. 12.  i  subota 19. 12. u Maloj dvorani Lisinski u 20 sati.  S obzirom da je prema novim mjerama moguće primiti svega 44 osobe u dvorani – požurite sa svojim rezervacijama i razveselite sebe i svoje najmilije za blagdane. Ovo je prava prilika jer cijena ulaznica s popustom za vas je 50 kuna (puna cijena na blagajni je 70 kuna). Svakako nam naznačite u mailu ili recite kad nas zovete otkud se javljate kako biste ostvarili popust. Ne morate se brinuti jer kazališne predstave su mjesta s najmanjim rizikom zaraze. U Maloj dvorani Lisinski sjedi se na razmaku od četiri metra, obavezno je nošenje maski, poduzete su sve mjere zaštite – uz “Uvijek će nam ostati ljubav” ste sigurni. 🙂

“Uvijek će nam ostati ljubav” beskrajno je duhovita, neodoljivo zabavna, topla, pomalo cinična, satirična ljubavna komedija prema odličnom tekstu Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima. U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem i nevjerojatnom scenskom međusobnom privlačnošću Jelena Miholjević i Dražen Čuček. Oni neće uvijek imati Pariz, ali će im uvijek ostati ljubav ❤:)!

Najljepše vas molim da informacije o predstavi proslijedite kolegama, prijateljima i ljubiteljima kazališta, a ulaznice možete rezervirati na mail rugantino@rugantino.hr ili na 01/555-48 48.

Dođite nam i nek nam svima UVIJEK BUDE LJUBAV! ❤❤