NSP

Pandemije KORONAVIRUS (COVID-19)

Pandemije KORONAVIRUS (COVID-19)

Obavijesti i informacije za članstvo

#BUDIMOODGOVORNI, #OSTANIDOMA

Drage članice i članovi NSP-a,

Prije svega srdačan pozdrav uz nadu da smo svi dobro i zdravo nakon pandemije koja je zahvatila čitav svijet, a tako i nama najdražu nam Hrvatsku, te se u ovom trenutku pojačava pa je potrebno pridržavati se svih mjera Stožera.

Nadam se da ste Vi i Vaši najbliži dobro i nadasve zdravo.

Naša stranica NSP.hr nije nam bila neko vrijeme dostupna, problem s serverom, te se klan otklonio i odmah se javljamo.

Prateći i dalje razvoj situacije sa širenjem pandemijskog virusa COVID a-19, kako lokalno tako i na globalnoj razini,  bez vaše podrške i posvećenosti ne bismo mogli omogućiti borbu protiv Korona virusa.

Hvala vam na zaista velikom doprinosu u ovim izvanrednim vremenima!

Vrlo je važno da se svi nastavimo pridržavati Zakonskih mjera, Odluka  preventivne zaštite propisanih od nadležnih institucija Republike Hrvatske i Stožera Civilne zaštite RH, kako bismo što više smanjili mogućnost širenja zaraze koronavirusom te zaštitili sebe i druge oko nas. Mjere koje su i dalje na snazi možete pronaći na svojim internim stranicama poduzeća.

Nastavno na razvoj situacije i službene obavijesti Nacionalnog stožera Civilne zaštite na području Republike Hrvatske, Zakonske mjere i Obavijesti CS su i dalje na snazi pa tako i svakojaki oblik socijalnog kontakta. Nadasve životne navike su nam se u svakom slučaju promijenile i poslovno i privatno, te dok traju Zakonske mjere i službene Odluke Civilnog Stožera moramo ih se pridržavati.

Molimo članstvo da prati službene izvore informacija kao što su Ministarstvo zdravstva, Zavod za javno zdravstvo te interne Obavijesti Stožera RH, i Obavijesti u svojim poduzećima te da se pridržavaju poduzetih zakonskih mjera koje se odnose i na naše članstvo u svim poduzećima, u smjeru smanjenja posljedica virusa!

Sve upite od strane članstva u vezi Novog sindikata Plive, i sve daljnje aktivnosti, možete pronaći na našim Internet stranicama, u svim oblicima komuniciranja, koje su sada dostupne.

Hvala Vam na svemu što radite da budemo odgovorni prema sebi i drugima, i želim Vam sve najbolje! Samo solidarno i zajedno možemo pobijediti sve nedaće.

S poštovanjem,