Kazalište

Knap u lipnju

Iako nam nedostaje nam žamor i atmosfera na koju smo navikli, zbog novonastale situacije početak svih radionica bit će u rujnu. Međutim, trudimo se i dalje da vam uljepšamo ove prve ljetne dane i pružimo program bogat kulturom. Također, zahvaljujemo se svim našim polaznicama i polaznicima koji su odlučili dio svojih članarina za ožujak donirati voditeljima. Hvala Vam, vidimo se!

Marijan Crtalić: Sanjam kako sanjam da ne sanjam

Galerija Događanja II 10.6. – 10.7.

S veseljem vas pozivamo na novu izložbu u GD “Sanjam kako sanjam da ne sanjam” poznatog hrvatskog umjetnika Marijana Crtalića. Više o izložbi pročitajte ovdje

Virtualna izložba polaznika i polaznica keramike

Facebook profil Centar kulture na Peščenici

15.6.

Iako radionice ne održavamo, s veseljem vas pozivamo da u ponedjeljak, 15. lipnja, na našem Facebook profilu pogledate uratke naših vještih keramičarki i keramičara.

Pešča ChillOUT Koncert u parku II DOris Karamatić, harfa

Moslavački Trg, četvrtak, 18.6. u 19 sati

ULAZ SLOBODAN

Centar Knap vas poziva na Koncert u parku, prvi koncert Pešča Chillout-a 2020. Istaknuta domaća glazbenica, harfistica Doris Karamatić, članica orkestra kazališta Komedija izvest će obrade hitova od 60-tih godina 20. stoljeća do danas. Kao gost pridružit će se i Nika Pastuović (glas). Koncert je ujedno i jedan u nizu planiranih događanja kojima će Centar Knap obilježiti 65. godišnjicu početka rada.

Ne propustite glazbenu večer u prirodi!  Ulaz slobodan.

Virtualni SKAZ!

Facebook profil Centar kulture na Peščenici

29.6. – 4.7.

Ovogodišnji Susreti kazališnih amatera Zagreba održat će se bez publike, ali to ne znači da nećete moći pratiti predstave! U periodu od 29. lipnja do 4. srpnja možete pratiti SKAZ na našem Facebook profilu. Raspored pogledajte ovdje. 

Sve me (se) (do)tiče

taktilno-kinestetička kreativna radionica

Subota, 4. srpnja, 17h

OBAVEZNA PREDBILJEŽBA; ZA ODRASLE; BESPLATNO

Sve zainteresirane pozivamo na taktilno-kinestetičku kreativnu radionicu usmjerenu na razvijanje svjesnosti i prisutnosti kroz dodir, pokret te oblikovanje u glini i žici. Radionica je dio projekta razvoja publike Sve me (se) (do)tiče koji za cilj ima približavanje suvremene plesne i vizualne umjetnosti širokom krugu posjetitelja kroz aktivno uključivanje u procese nastanka umjetničkog djela te kroz afirmaciju vrijednosti prisutnosti i svjesnosti, te međusobne povezanosti i odgovornosti za trenutak koji dijelimo. Sadržaj radionice proizlazi iz interdisciplinarnog rada Izvedba koja se dira umjetnica Marine Bauer i Zrinke Šimčić Mihanović, te je ujedno polazni i završni dio radionice. O radu pročitajte ovdje.

KNAPOV SPOMENAR

Akcija prikupljanja materijala još uvijek traje! 

Još uvijek vas pozivamo da nam šaljete sjećanja, materijale, fotografije i uspomene na Centar KNAP tijekom njegovih 65 godina postojanja. Svoje priče o Knapu šaljite na centar@knap.hr s naslovom Knapov spomenar!