NSP

Pandemija KORONAVIRUS (COVID-19) i POTRES u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

#BUDIMOODGOVORNI, #OSTANIDOMA

Drage članice i članovi NSP-a,

Prije svega srdačan pozdrav uz nadu da smo svi dobro i zdravo nakon pandemije koja je zahvatila čitav svijet, a tako i nama najdražu nam Hrvatsku, te razorni potres grada Zagreba i Zagrebačke županije.         Nadam se da ste Vi i Vaši najbliži dobro i nadasve zdravo.

Prateći i dalje razvoj situacije sa širenjem pandemijskog virusa COVID a-19, kako lokalno tako i na globalnj razini,  bez vaše podrške i posvećenosti ne bismo mogli omogućiti borbu protiv Korona virusa i razornog potresa uz sve mjere našeg stožera CZ. Hvala vam na zaista velikom doprinosu u ovim izvanrednim vremenima!

Vrlo je važno da se svi nastavimo pridržavati Zakonskih mjera, Odluka  preventivne zaštite propisanih od nadležnih institucija Republike Hrvatske i Stožera Civilne zaštite RH, kako bismo što više smanjili mogućnost širenja zaraze koronavirusom te zaštitili sebe i druge oko nas. Mjere koje su i dalje na snazi možete pronaći na svojim internim stranicama poduzeća.

Nastavno na razvoj situacije i službene obavijesti Nacionalnog stožera Civilne zaštite na području Republike Hrvatske, Zakonske mjere i Obavijesti CS su i dalje na snazi pa tako i svakojaki oblik socijalnog kontakta, između ostalog podjela prigodnih poklona od strane Novog sindikata Plive će ići čim to mjere socijalnih kontakata popuste, čim to dozvoli odlukom Stožer Civilne Zaštite Republike Hrvatske, a tako smo i naveli u prijašnjim obavijestima. Nadasve životne navike će nam se u svakom slučaju promijeniti, i poslovno i privatno, te dok traju Zakonske mjere i službene Odluke Civilnog Stožera moramo ih se pridržavati, a prigodni pokloni će biti uručeni članstvu.

Zbog kompleksne situacije i potresa u Zagrebu, mnogo je naših članova oštećeno u potresu, pa i o toj situaciji moramo voditi računa.

Molimo članstvo da prati službene izvore informacija kao što su Ministarstvo zdravstva, Zavod za javno zdravstvo te interne Obavijesti Stožera RH, i Obavijesti u svojim poduzećima te da se pridržavaju poduzetih zakonskih mjera koje se odnose i na naše članstvo u svim poduzećima, u smjeru smanjenja posljedica virusa, potresa i nadasve stresa!

Sve upite od strane članstva u vezi Novog sindikata Plive, i sve daljnje aktivnosti, možete pronaći na našim Internet stranicama, u svim oblicima komuniciranja.

Hvala Vam na svemu što radite da budemo odgovorni prema sebi i drugima, i želim Vam sve najbolje! Samo solidarno i zajedno možemo pobijediti sve nedaće.

S poštovanjem,