Kazalište

Kazališni hit na Dan žena u Lisinskom

Poštovani, ovim putem želimo Vas obavijestiti o novim terminima izvedbe naše nove hit komedije “WHO THE F*** IS BIBA?” a za koju smo osigurali ograničeni broj ulaznica sa popustom za grupe iznad 15 osoba. Izvedbe će se održati 8. ožujka, na Dan žena u 18 i 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Redovna cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a mi Vam ovim putem nudimo 20% popusta za grupe iznad 15 osoba.

Više o predstavi, koja je izvrsno prihvaćena kod publike, možete saznati niže te na našoj web stranici www.bgladprod.com.

Raspored svih predstava možete potražiti na linku: RASPORED PREDSTAVA

Nakon više od 10.000 oduševljenih gledatelja, Slavko Sobin i Petra Kurtela u poznatoj komediji „WHO THE F*** IS BIBA?“ u Lisinskom će na Dan žena, 8. ožujka, pred publiku stati čak dva puta! Naš popularni glumac Slavko Sobin otkrio nam je što to za njega znači.

„Najbolja predstava ikad!“, „Odlična predstava, zabavna duhovita i tako stvarna!“ „Obavezno pogledajte!“, „Nipošto ne propuštajte!“ – sve su to komentari oduševljenih preko deset tisuća gledatelja predstave „WHO THE F*** IS BIBA?“. Protekle godine tisuće gledatelja hrlile su u Lisinski pogledati ovu hit komediju, a uslijedila je i turneja po cijeloj Hrvatskoj. Split na Gripama i u Lori – prepuna gledališta! HNK Zadar –ispunjeno do posljednjeg mjesta! Bol, Sutivan, Pula, Postira, Biograd, Đurđevac, Slavonski Brod, Velika Gorica… –  i uvijek se tražila karta više!

A sada u 2020. ponovo u Zagrebu U LISINSKOM – nemojte propustiti vrhunske glumce Slavka Sobina i Petru Kurtelu u hit komediji zbog koje komentari oduševljene publike pljušte na sve strane.

Nakon rasprodane izvedbe za Valentinovo, na Dan žena, 8. ožujka donosimo čak dvije izvedbe – u 18 i 20 sati. Ugrabite priliku i uživajte u predstavi autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića i organizaciji B GLAD Produkcije i Lisinskog. U predstavi u kojoj se mnogi prepoznaju, salve smijeha odzvanjaju dvoranama, a padne i koja suza.

Međusobne svađe i optuživanja, poljupci, čak i striptiz dio su ove hit predstave. Petra i Slavko utjelovili su Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Na planirani medeni mjesec na Palma de Mallorcu nisu išli, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morali su pretresti vlastitu intimu, ‘grijehe’ svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

Pridružite se svima onima koji su uživali u ovoj predstavi i na vrijeme osigurajte ulaznicu. Ne propustite priliku na prigodni Dan Žena! Uostalom – jedino ćete tako saznati who the fu*k is Biba?

Vidimo se u Lisinskom!

Pogledajte video sa rekcijom publike na prošloj izvedbi 13.2. u Lisinskom

Kratki isječci iz predstave

Autor: Igor Weidlich, Redatelj: Boris Kovačević, Glazba: Trpimir Jerković,

Scenski pokret i koreografija: Tihana Strmečki, Graf. dizajn: Kristina Gudac

IGRAJU: SLAVKO SOBIN & PETRA KURTELA

Povratak na popis