Kazalište

Tri hvaljene predstave zagrebačkog Binocular teatra!

Obogatite vlastitu kazališnu ponudu s jednom od tri hvaljene predstave zagrebačkog Binocular teatra!

Gospodin Kolpert

Urnebesna hit, šašava crna komedija kojoj se smije cijeli svijet. Praizvedbu je doživjela 2000.g. u Royal Courtu (London), a odigrana je u 25 zemalja.
Riječ je o paru koji organizira večeru te se se odluči na okrutan, ali i humorističan način pozabaviti s gostima. Hrvatsku verziju u izvedbi talentiranih i nagrađivanih dramskih umjenika možete dogovoriti za gostovanje.
Kupite karte za predstavu u KNAP-u (07.02).

Pogledajte Trailer za Gospodina Kolperta.

Kazaliste_Gospodin_Kolpert

Jezične Varijacije

Jedinstvena komedija sa čarobnom igrom transformacije, u izvedbi dvostruke dobitnice nagrade Hrvatskog Glumišta – talentirane Antonije Stanišić Šperande (članica DK Gavelle), i nagrađivanog Davora Svedružića (član GK Komedija).
Jedna priča ispričana iz perspektive 12 likova na 12 različitih narječja čini ovu urnebesnu komediju užitkom za gledanje.

Pogledajte trailer za Jezične varijacije, predstavu odigranu preko 40 puta.

Kazaliste_Jezicne_Varijacije

Postdiplomsko obrazovanje

POSTDIPLOMSKO OBRAZOVANJE, nagrađivana predstava o lopovima, kriminalcima, službenicima i odvjetnicima. Pogledajte i vi zašto je dosad odigrana 136. puta.

Napravljena od jednog od najboljih hrvatskih majstora monokomedije Vilima Matule, u suradnji s Igorom Pavlicom (Haustor, Jinx). Zabavna i pitka priča koja portretira likove naše suvremene realnosti garantira sat vremena čistog kazališnog užitka

Pogledajte trailer za ‘Postdiplomsko obrazovanje’.

Kazaliste_Postdiplomsko_Obrazovanje

Kontakt:
Mail: binocularpredstave@gmail.com
Mobitel: +385 98 86 34 86