NSP

Obavijest 01.01.2020.

Poštovane članice/članovi,

Odlukom Središnjeg odbora od 06. Studeni 2019., određene obavijesti ići će svakom članu na njegov službeni e-maill, i to od 01.01.2020. godine.

U ovom času koristim priliku da to uradim i ranije s obavijesti da će Novi sindikat Plive, kao i svake godine članovima dodijeliti prigodni poklon za Božićne i Novogodišnje blagdane, te kao i svake godine između 10.12. – 15.12. 2019., svaki će član od svog sindikalnog Povjerenika dobiti svoj prigodni poklon.

Sindikalni povjerenici NSP-a, organizirajte si vrijeme dolaska u tajništvo telefonskim dogovorom za preuzimanje prigodnih poklona u srijedu 11.12.2019., te da sve bude upućeno prema svakom članu

Obavijesti, vezane za sindikalno djelovanje, će ići u smjeru onoga što je bitno za članstvo tog poduzeća – tom poduzeću, a ono što je bitno za članstvo NSP – a ići će svim članovima.

Ujedno bi proslijedio obavijest da su sindikati u našim poduzećima nosioci uloge Radničkog vijeća i sve odluke donosimo u skladu s Kolektivnim ugovorima, Zakonom o radu i Pravilnicima, kao reprezentativni sindikati, a osobne probleme sindikat rješava sam za sebe, tako i Novi sindikat Plive ne želi imati pirove pobjede već ćemo se potruditi da sve odluke donosimo u interesu radnika bez nekog takmičenja.

U redizajniranoj stranici www.nsp.hr primijetili smo slabiju posjećenost, pa će i ovo biti način da se njome aktivnije koristimo.

Za upite članovima je omogućeno postavljati pitanja i na novi e-maill sindikata i to vezan za NSP – novisindikatplive@gmail.com, te sve do sada mogućnosti korištenja u svrhu informiranja.

Svi upiti idu u ured i ured dalje kontaktira člana koji je uputio upit, i samo je ured odgovoran za obavijesti.

Za sada toliko i otvoreni smo za sve upite i obavijesti koje nam proslijedite na već poznate kontakte.

Još jednom svima nama Sretan Božić i uspješnu Novu 2020 godinu.