Kazalište

“Život je čudo” Teatra Rugantino

Letak_Zivot je cudo_2019

Poštovani članovi Sindikata,

Teatar Rugantino za prosinac najavljuje povratak na scenu predstave “Život je čudo”. Zbog interesa zagrebačke publike, ponovne izvedbe započinju u Zagrebu i to 7. prosinca u 21 sat u Kazalištu Mala scena (Medveščak 2). Kupite ulaznice s popustom i nemojte propustiti pogledati.

Radi se o toploj i duhovitoj predstavi koja slavi životno veselje. Izvrstan tekst Ivice Ivaniševića (izvorno pisan za velikana našeg glumišta Ivicu Vidovića), hvaljena režija Gordane Gadžić, glazba – uvijek sjajni Darko Rundek! Prostodušnog i vremešnog, ali itekako životnog splitskog klesara Fabijana, punog srca i u svoj svojoj glumačkoj veličini, donosi na scenu Siniša Popović, nacionalni prvak zagrebačkog HNK.

U predstavi su majstorski okrenute brige na veselje 😊 – duhovito je i dirljivo kako Fabijan iz svojih teških životnih situacija izvlači one lijepe i pozitivne dijelove i prepričava ih sa sjetom vjerujući da, usprkos svim nedaćama – život je čudo 😊!

Za izvedbu 7. prosinca cijena ulaznica za vas s popustom je 50 kuna, a zainteresirani mogu svoje ulaznice rezervirati na mail trugantino@gmail.com ili na 091/523-7900 (od 10 do 16 h).

Više o predstavi.